Choď na obsah Choď na menu
 


Top 5 hier roku 2016

5.miesto: Far Cry primal-už mate dosť strieľania so zbraňami a dobívanie moderných základní,tak toto je hra pre Vás.Far Cry primal Vás zavedie do doby kamennej kde musíte bojovať ako náčelník klanu proti prírode a ostatným klanom.

tailer : https://www.youtube.com/watch?v=LJ2iH57Fs3M

4.miesto: Dark Souls 3-DS 3 je hra pre náročnejších hráčou.Ide o hru pri ktorej zažiete veľa smútku ked Vás zabiu pri bossoby a pridete o všetky duše ale za to budete štastný ked zabiete niakého BOSSA.Dark Souls 3 je poslédne dielo serie pri ktorom bol zakladatel celej Dark Souls rodiny Hidetaka Myazaky.Dark Souls 1 bolá vyborná. dvojka bola najhoršie dielo serie ale trojka má byť bodka za všetkym a myslím že sa im naozaj podarila

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=_zDZYrIUgKE

3.miesto: Uncharted 4 the thiefs end: Unchurted je exkluzivna hra na PS4 a je uplne uzasná v roli Nathana Drake sa ponoríte do jeho úplne posledného dobrodrúžstva. Ja osobne vlastním všetky Unchurted a v prvom diely ma to až tak nezaujalo ale v dvojke sa to o dosť zlepšilo a preto odporúčam všetky diely.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=y1Rx-Bbht5E

2.miesto: Zaklínač 3 DLC o víne a krvi : aj keď sa jedna o DLC  dokázalo by zahambiť nie jednu hru.V tomto DLC sa dostanete s Geraltom na jeho poslednú zaklínačsku misiu do rozpravkovo vyzerarúcej krajiny vina,ktoré skrýva nie jedno tajomstvo.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=ni6-FSKQX9I

1.miesto: DOOM 2016 návrat jednej z najlepších hier sa bralo vo veľkom štýle.Hra je plynulá a skôr oddychová.Na Marse vedci otvorily portál do pekla z pekla vyliezli stovky príšer.Pri metalovej hudbe sa to nadherne dopĺna